Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. 86-592-3922709 sales300@hc-materials.com

Εταιρικό Προφίλ

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία

 • Ετήσιες πωλήσεις

  6million-8million

 • Εξαγωγή pc

  70% - 80%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-592-3922709

Εισαγωγή

Κίνα Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η μονώνοντας Co. υλικών HongCheng Xiamen, ΕΠΕ είναι η εν πλήρη κυριότητα θυγατρική της τεχνολογικής ομάδας Xiamen Hongcheng, η οποία βρίσκεται στη βάση κατασκευής Xiang'an Xiamen που ειδικό οικονομικό Zone.It είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με τη δυνατότητα στην Ε&Α, παραγωγή, πώληση και περαιτέρω επεξεργασία, και χρησιμοποίηση του «HC» δεδομένου ότι λογότυπο επιχείρησης που καταχωρείται από Xiamen Hongcheng τη τεχνολογική ομάδα, αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα έχει εξαγάγει σε πολλές χώρες και οι περιοχές, η ετήσια αξία της παραγωγής είναι RMB περισσότερων από 100 εκατομμυρίων.

 

Με το επαγγελματικό υπόβαθρο υλικών και τη μη μεταλλική εμπειρία επεξεργασίας υλικών, η επιχείρηση έχει έγινε solver του ηλεκτρικού προγράμματος τεχνολογίας μόνωσης. Έχουμε περισσότερους του ενός εκατό μηχανές συμπεριλαμβανομένου CNC και τα ψηφιακά ελεγχόμενα είδη lathe.every κάμπτοντας μηχανής, Punching μηχανή, πρέπει να καθιερώσουν την εντελώς αλυσίδα παραγωγής της περαιτέρω επεξεργασίας σχεδίου και ακρίβειας. Είμαστε η μόνη επιχείρηση εκσυγχρονισμού στη χώρα που χρησιμοποιείται συνολικά με τον αριθμητικό έλεγχο για την υλική παραγωγή και τη διαδικασία για τα μη μεταλλικά μονώνοντας ανταλλακτικά. Όλα τα προϊόντα έχουν κερδίσει την πιστοποίηση UL των ΗΠΑ, τη γαλλική εθνική τυποποιημένη πιστοποίηση, CEMT, RoHS, την προσιτότητα και πολλή διεθνή επιτακτική πιστοποίηση οργάνωσης national&. Αυτό παρέχει μια εγγύηση σταθερότητας του υλικού για την περαιτέρω επεξεργασία των ανταλλακτικών.

 

Αυτήν την περίοδο, είμαστε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις για να συντάξουμε τα εθνικά πρότυπα της μόνωσης των υλικών και η μονάδα του Συμβουλίου κλάδων μόνωσης της βιομηχανικής ένωσης ηλεκτρικού εξοπλισμού της Κίνας (CEEIA), ήμαστε κύριοι των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σε πολλά προϊόντα, η επιχείρηση είναι περασμένο σύστημα διαχείρισης κ.λπ. ISO9001, TS16949, ISO14001 και OHSAS18001.

 

Η επιχείρηση εμπιστεύεται από τους διάσημους πελάτες εθνικός και υπερπόντιος για την άριστη ποιότητα και service.and έχει έγινε ο σφαιρικός προμηθευτής της Γερμανίας, ABB, Siemens, Σνάιντερ, Emerson, CRRC, αυτοκινητική Co. Dongfeng Peugeot Citroen, Ltd.and κερδίζει μια υψηλή φήμη. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως κατά τη μεταφορά ραγών, την ηλεκτρικό μετάδοση και το μετασχηματισμό, τη νέα ενέργεια, την ηλεκτρονικά βιομηχανία και το κ.λπ.

Ιστορία

2017

 

Η Co. μόνωσης Xiamen hongcheng materiasl, ΕΠΕ απονεμήθηκε τη «οικονομική ενίσχυση της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας το 2016» κοντά η διαχειριστική επιτροπή ζώνης υψηλής τεχνολογίας φανών.

 

Η Co. μόνωσης Xiamen hongcheng materiasl, ΕΠΕ ονομάστηκε «ο μικρός γίγαντας επιστήμης και τεχνολογίας πόλεων».

 

Η Co. μόνωσης Xiamen hongcheng materiasl, ΕΠΕ απονεμήθηκε κοντά το γραφείο επιστήμης και τεχνολογίας το 2016.

 

Η Co. σύνθετων υλικών Xiamen hongcheng, ΕΠΕ απονεμήθηκε τη «επιχορήγηση για την επιχειρηματικές έρευνα και την ανάπτυξη το 2016».

 

Η νέα μπαταρία αργιλίου ενεργειακών λεωφορείων μόνωσε την επεξεργασία πλακών στερέωσης και η μελέτη ανάπτυξης εγκρίθηκε από το επιστημονικό και τεχνολογικό γραφείο

 

Η έρευνα και η μελέτη ανάπτυξης trolleybus της υποστήριξης supercapacitor εγκρίθηκαν από το επιστημονικό και τεχνολογικό γραφείο

 

Η έξοχες μακροχρόνιες επεξεργασία και η μελέτη ανάπτυξης ακρίβειας σχεδιαγράμματος γραφείων μετατροπέων υψηλής τάσης εγκρίθηκαν από το τεχνικό γραφείο

 

Η υψηλές επεξεργασία ακρίβειας και η μελέτη ανάπτυξης του κενού αέρα αντιδραστήρων εγκρίθηκαν από το τεχνικό γραφείο

 

Η διαδικασία προετοιμασιών του διαμορφωμένου πυρήνας σχεδιαγράμματος πολυεστέρα εγκρίθηκε από το γραφείο επιστήμης και τεχνολογίας

 

Η έρευνα και η μελέτη ανάπτυξης της γρήγορης τεχνολογίας διαμόρφωσης πρωτοτύπου πινάκων ινών πολυεστέρα εγκρίθηκαν από το γραφείο επιστήμης και τεχνολογίας

 

Co. σύνθετων υλικών Xiamen hongcheng, ΕΠΕ. έγινε μέλος η νέα ένωση βιομηχανίας υλικών

 

Η Co. μόνωσης Xiamen hongcheng materiasl, ΕΠΕ ονομάστηκε ως «επιχείρηση φορολογικών αστεριών του 2016».

 

Η Co. μόνωσης Xiamen hongcheng materiasl, ΕΠΕ κέρδισε τον τίτλο «οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιστήμης και τεχνολογίας»

 

Η Co. μόνωσης Xiamen hongcheng materiasl, ΕΠΕ επιλέχτηκε ως «2016-2017 ΜΜΕ»

 

2016

Η Co. μόνωσης Xiamen hongcheng materiasl, ΕΠΕ ήταν μέλος της τεχνικής ένωσης καινοτομίας.

 

Η Co. μόνωσης Xiamen hongcheng materiasl, ΕΠΕ ήταν μέλος της «επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας».

 

Η Co. μόνωσης Xiamen hongcheng materiasl, ΕΠΕ αναγνωρίστηκε ως μια από την πρώτη batch «εθνικών επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας» το 2016

 

Η Co. σύνθετων υλικών Xiamen hongcheng, ΕΠΕ έλαβε το πιστοποιητικό «του πιστοποιητικού ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης»

 

Η Co. σύνθετων υλικών Xiamen hongcheng, ΕΠΕ έλαβε το πιστοποιητικό του τιμητικού πιστοποιητικού του «επαγγελματικού συστήματος διαχείρισης υγειών και ασφαλειών»

 

Ολοκλήρωσε την αναδιάρθρωση της ομάδας και δημιούργησε τη «ομάδα Hongcheng»

 

Η Co. μόνωσης Xiamen hongcheng materiasl, LTD.has έλαβε 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας του προτύπου χρήσης.

 

Η Co. μόνωσης Xiamen hongcheng materiasl, ΕΠΕ απονεμήθηκε τη «οικονομική ενίσχυση της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας το 2015» κοντά η ζώνη υψηλής τεχνολογίας φανών.

 

Η Co. μόνωσης Xiamen hongcheng materiasl, ΕΠΕ απονεμήθηκε κοντά το γραφείο επιστήμης και τεχνολογίας το 2015.

 

Η Co. μόνωσης Xiamen hongcheng materiasl, ΕΠΕ υποδείχθηκε δεδομένου ότι η «ιδιωτική επιχείρηση τεχνολογίας η πόλη»

 

2004

Γίνετε μέλος της ηλεκτρικής ένωσης υλικών μόνωσης της Κίνας

 

Για να είναι γενικός προμηθευτής ABB

 

Η Co. υλικών μόνωσης Xiamen hongcheng, ΕΠΕ καθιερώθηκε στις 18 Μαρτίου 2004.

 

Υπηρεσία

Υπηρεσία επιχείρησης:

 

Η επιχείρηση παίρνει την ποιοτική αρχή των πελατών πρώτα, βασισμένη στην εξασφάλιση ποιότητας, συνεχής βελτίωση για να παρέχει υψηλό - ποιότητα, προστασία του περιβάλλοντος και μονώνοντας υλικά υψηλής επίδοσης. Για να κάνουν την ποιότητα των προϊόντων στους βέλτιστους όρους, τα προϊόντα έχουν σταλεί στις επαγγελματικές οργανώσεις για τη δοκιμή όπως το εθνικό ψηφιακό ηλεκτρονικό προϊόν του εξεταστικού κέντρου των μηχανικών βιομηχανικών ηλεκτρονικών υλικών κ.λπ. Τα προϊόντα έχουν κερδίσει τις πιστοποιήσεις από τον εθνικό και διεθνή εξεταστικό οργανισμό, όπως η πιστοποίηση UL των ΗΠΑ, η γαλλικές εθνικές τυποποιημένες πιστοποίηση, το CEMT, το RoHS, η προσιτότητα κ.λπ.

Κίνα Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Τα προϊόντα πυρήνων συμπεριλαμβανομένου του ακόρεστου φύλλου ρητίνης πολυεστέρα, του ακόρεστου σχεδιαγράμματος ρητίνης πολυεστέρα, του φύλλου εποξικής ρητίνης και της ενσωματωμένης σειράς φύλλων. Με τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και την άριστη υπηρεσία, η επιχείρηση έχει έγινε ο σφαιρικός προμηθευτής της Γερμανίας, ABB, SIEMENS, Σνάιντερ, Emerson, CRRC, αυτοκινητική Co. Dongfeng Peugeot Citroen, ΕΠΕ και κερδίζει μια υψηλή φήμη. Τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως κατά τη μεταφορά ραγών, την ηλεκτρικό μετάδοση και το μετασχηματισμό, τη νέα ενέργεια, την ηλεκτρονικά βιομηχανία και το κ.λπ.

 

 

Η ομάδα μας

Κίνα Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0


Λεπτομέρειες επαφών
 
Μονώνοντας Co. υλικών HongCheng Xiamen, ΕΠΕ

Πρόσωπο επαφών: Ο κ. Leo Liu

Τηλ.: 0086-18150169195

Fax: 86-592-3710821